Meidän tarina

Kanttura Oy on Salossa marraskuussa 2013 aloittanut yritys. Vaikka yritys on uusi, on sen toimintaympäristö palvellut liha-alan yrittäjiä jo vuosikymmenien ajan. Uhrilähteenkadun tiloissa, joissa Kantturakin toimii, ovat lihaa jalostaneet mm. LSO ja Salon Galtman Oy.

Kantturan periaatteena on tehdä oma työnsä mahdollisimman hyvin. Oli kyse sitten raakakypsytyksestä tai jauhelihan jauhamisesta, niin teemme kaikkemme hyvän laadun puolesta. Ilman vankkaa kokemusta, tietotaitoa ja käden taitoa lihanjalostuksessa hyvään laatuun ei päästä. Toimintaympäristöäkin tärkeämpää on osaaminen ja kokemus. Kantturalla alan kokemusta löytyy nuoresta iästään huolimatta yli puolen vuosisadan.

Yrittäjinä Kantturassa toimivat veljekset Markus ja Veli-Matti Anttila. Taustajoukot ovat laajat ja koostuvat vuosien myötä tutuiksi ja ystäviksi tulleista alan konkareista. Neuvonantajana toimii erityisesti yrittäjien isä, Jaakko Anttila. Markus on toiminut liha-alalla lähes 20 vuotta ja Jaakko yli 40 vuotta.

Meillä tahdin määrää oikeasti asiakas - ei prosessit.